Grillezett fasírt hozzávalók:

10 dkg marhahús

1 szelet kenyér

1 teáskanál főtt rizs

1/4 tojásfehérje

zöldfűszerek, só

1 teáskanál hagymalé

Grillezett fasírt elkészítése:

A nyers húst a vízbe áztatott és kicsavart kenyérrel együtt kétszer-háromszor átdaráljuk.

Hozzáadjuk a főtt rizst, a tojásfehérjét, a hagymalét, a sót, 2 kanál meleg vizet és jól összedolgozzuk.

Nagyobb, lapított fasírtokat készítünk, melyeket 30-40 percig gőz fölött főzünk, aztán grillen mindkét oldalukon megsütünk.

Különböző köretekkel és salátákkal tálaljuk.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 70 perc