Grillezett lazac hozzávalók:

60 dkg lazac szelet

2 gerezd fokhagyma

2 csokor kapor

1 citrom

1 dl olívaolaj

só, bors

Grillezett lazac elkészítése:

A kaprot finomra vágjuk, a fokhagymát összezúzzuk, a citrom levét jól kinyomjuk. Az olajhoz keverjük a kaprot, a fokhagymát és a citromlevet.

A halszeleteket sóval, borssal beszórjuk, majd megkenjük a fűszeres olajjal. Grillrácson mindkét oldalát 5-5 percig sütjük. Sós vízben főtt, kaporban megforgatott burgonyával kínáljuk. Ha szeretjük, ehetünk mellé tzatziki salátát is.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 45 perc