Grízpuding naranccsal és málnával hozzávalók:

2 evőkanál zsemlemorzsa

50 g vaj

500 g joghurt

4 tojás

180 g cukor

2 tasak vaníliás cukor

500 g búzadara

1 zacskó sütőpor

300 g málna

500 ml narancslé

Grízpuding naranccsal és málnával elkészítése:

Melegítsük fel a sütőt 180 C fokra. Kenjünk ki vajjal egy 30 centiméter hosszú tortaformát és szórjuk be zsemlemorzsával. A vajat olvasszuk meg és hagyjuk kihűlni. Keverjük mixerrel 10 percig a joghurtot, a tojást, a kristálycukrot, a vaníliás cukrot és a vajat.

A grízt keverjük össze a sütőporral és adjuk az előbbi keverékhez. Tisztítsuk meg a málnákat és osszuk el egyenletesen a forma alján. Öntsük rá a tésztát és egyengessük el. Miután megsült, szúrkáljuk meg és öntsük rá a narancslét.

Borítsd át egy tányérra, hogy a málna kerüljön felülre.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 60 perc