Gyors fagyitorta hozzávalók:

200 g habcsók

150 g csoki

600 ml natúr tejszín

Gyors fagyitorta elkészítése:

A habcsókot és a csokit nagyobb darabokra vágjuk, a tejszínt pedig felverjük. Amikor minden kész, a csokit és a habcsókot gyorsan belekavarjuk a tejszínbe (gyorsan, hogy a habcsók ne olvadjon el benne). Egy sütőpapírral kibélelt tortaformába beleöntjük a keveréket és betesszük hűtőbe. Másnap tálaljuk.

A tejszín felét összekavarhatjuk darált mogyoróval, cukorban pirított manduálval vagy akármilyen csokidarabkákkal, adhatuk hozzá kókuszreszeléket is. A tejszín másik felét összekavarhatjuk olvasztott csokival és utána fel lehet verni. Egy kis rum aromát is hozzá adhatunk vagy bármilyen más variációban elkészíthejük.

A fagyit természetesen hidegten tálaljuk.

A gyors fagyitorta receptet MariaMona ajánlotta.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 10 perc