Gyümölcsös krémsajt hozzávalók:

30 dkg gyümölcs

málna

eper

őszibarack

40 dkg mascarpone sajt

1,25 dl tej

2 ek méz

2 tojás

1 ek citromlé

10 dkg darabolt mandula

Gyümölcsös krémsajt elkészítése:

A krémsajtot a mézzel és a tejjel egy nagy tálban habosra verjük. Hozzáadjuk a tojások sárgáját, és az egészet alaposan összedolgozzuk.

A tojásfehérjét a citromlével kemény habbá verjük, és óvatosan a krémhez vegyítjük. A krémet tegyük poharakba, a tetejére helyezzük rá a feldarabolt gyümölcsöt.

Szórjuk meg darabolt mandulával.

Tálalásig tegyük hűtőszekrénybe.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 30 perc