Hájastészta rózsa hozzávalók:

hájastészta lap

vékony parizer szeltek

1 tojás

bors

Hájastészta rózsa elkészítése:

A hájastészta lapot 3-4 cm hosszú csíkokra vágjuk. Felverjük a tojást, adunk hozzá sót és borsot, majd megkenjük vele a csíkokat. A csíkokra félbevágott parizer szeleteket teszünk és feltekerjük. Ezeket beltesszük egy kiolajozott és liszttel kitapétázott tepsibe, a rózsák tetejét megkenjük tojással és előmelegített sütőbe tesszük 20-25 percre.

Előételként tálaljuk.

A hájastészta rózsa receptet Pica ajánlotta.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 60 perc