Halgulyás hozzávalók:
1 fej hagyma
60 dkg burgonya
szegedi fűszerpaprika
1 zöldpaprika
1 paradicsom,
2 gerezd fokhagyma
50 dkg lebőrözött harcsafilé
csípős Piros Arany
1 halászlékocka
olaj vagy mangalicazsír
Halgulyás elkészítése:
A finomra vágott hagymát a zsiradékban üvegesre pirítjuk, paprikával megszórjuk és másfél liter vízzel felöntjük.
Belerakjuk a tisztított, kockákra vágott burgonyát, a paprika és a paradicsom felaprított húsát.
Sózzuk, lefedve, kis lángon főzzük.
Beletesszük a halászlékockát, a zúzott fokhagymát, ízlés szerint csípős Piros Aranyat.
Amikor a krumpli majdnem puha, beletesszük az ujjnyi széles szeletekre vágott halhúst.
Forrón tálaljuk.
0 hozzászólás