Halleves korpaciberével hozzávalók:

1-2 hal (ponty, viza)

1 liter korpacibere

1 hagyma

petrezselyem

bors

lestyán

Halleves korpaciberével elkészítése:

A leveshez keverd össze a korpaciberét, a hagymát, a petrezselymet, valamint a borsot és tedd oda főni. Mosd meg és tisztítsd meg jól a halat, szeleteld fel, majd tedd bele 15 percre a fővő ciberelébe. A zöldségleves finomabb lesz, ha egy kevés vízzel főzzük fel; amikor összefőtt, öntsd hozzá a ciberelevet, mely addig külön főtt a hagymával. Ha a leves már zubog, tedd bele a halat és hagyd az egészet jól összefőni. A legvégén pedig add hozzá a petrezselymet, illetve a lestyánt.

Akár reszelt tormával is tálalhatod.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 60 perc