Hawaii csirkemell hozzávalók:

4 egész csirkemellfilé

16 szelet sonka (pulyka)

1 doboz körszeletes ananász

40 dkg trappista sajt

1 csomag sültcsirke-fűszersó

bors

Hawaii csirkemell elkészítése:

A hawaii csirkemellhez a húsfiléket félbe, majd a fél mellet megint félbe vágjuk.

Ezután megklopfoljuk, de nem nagyon, csak meglazítjuk a rostokat.

A fűszersóval és borssal beszórjuk, majd kevés olajban elősütjük.

Az így előkészített melleket egy 30×40-es tepsibe helyezzük.

A hússzeletekre 1 szelet sonkát, 1 szelet ananászt teszünk, és ha kész az összes, a végén ráreszeljük a trappista sajtot.

Öntünk alá kb. 1, 5–2 dl olajat, és az ananász levének a felét sütőben szép aranybarnára sütjük.

A hawaii csirkemellet burgonyapürével kínáljuk.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 60 perc