Házi grillcsirke hozzávalók:

egy szép közepes csibe

fűszerek: só, bors, grillcsirke fűszerkeverék

olaj

víz

Házi grillcsirke elkészítése:

Szeretek piacon vásárolni ezért a csirkét a piacon vásároltam.
Először is a csirkét jól átmosom, aztán jól besózom a csirkét kívülről-belülről. Rászórom a fűszereket pici olajjal átkenem a csibét. A grillcsirke sütésre kitalált kerámia edénybe vizet öntök, ráhelyezem a csirkét és beteszem az előmelegített sütőbe. 50 perc a sütési idő és legalább ötször kiveszem és átkenem a csirkét a kisült olajos szafttal. És maris kész a könnyű vacsora vagy akár ebéd.

Lehet bármilyen körettel tálalni de szerintem salátával a legfinomabb. Egyszerű és nagyszerű.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 60 perc