Házisonkás palacsintabatyu hozzávalók:

8 db sós palacsinta

25 dkg főtt házisonka

1 evőkanál liszt

4 dl tejföl

20 dkg gomba

1 evőkanál finomra vágott petrezselyemzöld

só, bors

olaj

2 fej hagyma

Házisonkás palacsintabatyu elkészítése:

Az apróra vágott sonkát annyi tejföllel keverjük össze, hogy kenhető masszát kapjunk. Ezzel töltjük meg a palacsintákat.

Batyuszerűen összefogjuk mindet és fogpiszkálóval megtűzzük.

A mártáshoz a hagymát apróra vágva megpirítjuk, hozzáadjuk a szeletelt gombát, petrezselyemzölddel megszórjuk.

Liszttel meghintjük, vízzel felengedjük és fűszerezzük.

Hozzákeverjük a tejfölt, és felforraljuk.

A húsos palacsintabatyukat kivajazott jénai tálba tesszük, köré öntjük a mártást, és sütőben átforrósítjuk.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 60 perc