Hófehérke torta hozzávalók:

Tészta

2 tojás

9 kanál cukor

9 kanál tej

9 kanál olaj

3 tasak vaníliás cukor

fél kanál szalalkáli

Krém

egy csésze forralt tej

6 kanál liszt

másfél csésze cukor

egy csomag margarin

kevés rumeszenc

Hófehérke torta elkészítése:

Meggyúrjuk a tésztát és három részre osztjuk. A kinyújtott lapokat a tepsi hátán megsütjük.

A krémhez 6 kanál lisztet simára keverünk egy kevés tejjel, majd a többi tejhez öntve lassú tűzön felfőzzük, hozzáadva a másfél csésze cukrot és a margarint.

Ezután hűlni hagyjuk. Hozzáadjuk a rumeszencet, majd megtöltjük a lapokat.

Ünnepi alkalmakra a torta díszíthető különlegesebben is.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 60 perc