Hortobágyi húsos palacsinta hozzávalók:

8 db palacsinta

15-20 dkg csirkehúsból készült paprikás

2 dl tejföl

Hortobágyi húsos palacsinta elkészítése:

A hortobágyi húsos palacsinta elkészítéséhez a paprikásban levő csirkehúst nagyon apróra vágjuk. Összekeverjük két evőkanál tejföllel, és hozzáadunk egy kis paprikáslét, hogy jól kenhető legyen.

Ezzel a krémmel kenjük meg a palacsintákat, és összehajtogatva kivajazott tűzálló tálra tesszük.

A maradék paprikáslevet összekeverjük a tejföllel, és a hortobágyi húsos palacsinta tetejére öntjük.

Előmelegített sütőben kb. 200°C-on néhány perc alatt átforrósítjuk, és így tálaljuk.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 60 perc