Hulala-szelet hozzávalók:

Tésztalap

10 tojás

10 kanál porcukor

7 kanál enyhén púpozott liszt

3 kanál kakó

1 kávéskanál szódabikarbóna

Barna krém

1 csomag vaníliapuding

3 dl tej

½ l Hulala tejszín

5 kanál porcukor

3 kanál kakó

Fehér krém

1 csomag vaníliás puding

3 dl tej

5 kanál porcukor

½ Hulala tejszín

Csokimáz (opcionális)

2 db étcsokoládé

10 kanál olaj

Hulala-szelet elkészítése:

Tésztalap

10 tojásfehérjét 10 kanál porcukorral habosra keverünk.

10 tojássárgáját 7 kanál enyhénpúpozott lisztet, 3 kanál kakót, 1 kávéskanál szódabikarbónát összekeverünk és hozzáadjuk a felvert habhoz.

A masszát kettőbe osztjuk és zsírozott, lisztezett tepsibe öntjük, majd előmelegített sütőben 2 adagban megsütjük.

Barna krém

A pudingot tejben megfőzzük. Ha kihűlt, hozzákeverjük a tejszínt, a porcukrot és a kakaót. Nagyon kemény habosra keverjük.

Fehér krém

A pudingot tejben porcukorral megfőzzük. Kihűlés után a tejszínt a pudinggal kemény habosra keverjük.

Összeállítás

A krémet a következő képpen kenjük a tésztára: egy réteg barna, majd egy réteg fehér krém, amíg el nem fogy. Ezután a másik lapot a tetejére tesszük.

Megjegyzés: a pudingot meg lehet főzni egyben, majd kettéválasztani és az egyik adagból elkészíteni a barna krémet.

Csokimáz (opcionális)

2 db étcsokoládét 10 kanál olajjal lassan felmelegítjük, majd a tészta tetejére kenjük.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 70 perc