Húsos egytál borsóval hozzávalók:

csirkehús

hagyma

sárgarépa

húsleves

borsó

paradicsomlé

cukor

kapor

olívaolaj

bors

Húsos egytál borsóval elkészítése:

Egy edényben olívaolajat forrósítunk, melyben megpároljuk az apróra vágott hagymát és répát. Megszórjuk egy csipet sóval, s mikor ezek készen vannak, hozzáadjuk a feldarabolt csirkét. Ehhez hozzáöntünk egy kis húslevest, s hagyjuk főni. Mikor felfőtt, hozzáadjuk a borsót, egy kis borsot és cukrot, majd ha ez megfőtt, hozzáöntjük a paradicsomlevet. Megszórjuk kaporral és máris kész az étel.

A húsos egytál borsóval receptet BD ajánlotta.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 60 perc