Húsos káposzta hozzávalók:

2 db hagyma

1 paprika

1 paradicsom

1 kg sovány hús

1 kis fej édeskáposzta

1-3 gerezd fokhagyma

pirospaprika

kömény

bors

delikát

Húsos káposzta elkészítése:

A húsból és a többi hozzávalókból (kivétel a káposzta) pörköltet készítünk, amikor félig kész, belevágjuk a káposztát, fokhagymát, és összefőzzük.

Ugyanolyan, mint a székelykáposzta, csak édeskáposztából.

Tányérra tesszük és tejföllel kínáljuk.

Aki nem szereti a káposztát, készitheti zöldbabbal, vagy zöldborsóval.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 70 perc