Húsos palacsinta hozzávalók:

4 személyre

8 db palacsinta tészta

40 dkg darált pörkölthús

15 dkg csirkemáj

10 dkg gomba

1 kis fej vöröshagyma

bors

majoránna ízlés szerint

4-5 dl barnamártás liszt

tojás és zsemlemorzsa a panírozáshoz

étolaj a kisütéshez

Húsos palacsinta elkészítése:

A palacsintákat megtöltjük a darált pörkölthússal. A széleket behajtogatjuk, kis párnákat készítünk.

Bepanírozzuk és forró olajban kisütjük (addig kell sütni amíg a panír meg nem sül.

A vöröshagymát kis kockákra vágjuk, üvegesre pirítjuk, beletesszük a felkockázott csirkemájat és a szeletekre vágott gombát.

Sóval, borssal és majorannával ízesítjük.

Amikor megsült akkor hozzákeverjük a barnamártást.

Tálaláskor a tányérra merjük a ragut és arra helyezzük a rántott palacsintát.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 50 perc