Húsvéti vegyes saláta hozzávalók:

20 dkg füstölt sonka

8 db tojás

20 csokor újhagyma

10 csokor retek

1 csokor petrezselyemzöld

szükség szerint saláta

1 dl kefir

1 evőkanál olaj

só ízlés szerint

szemes bors ízlés szerint

citromlé ízlés szerint

mustár ízlés szerint

Húsvéti vegyes saláta elkészítése:

A sonkát vágjuk kis kockákra, a tojást szeleteljük fel gerezdekre, adjuk hozzá a felkarikázott hagymát, retket és az apróra metélt petrezselymet is.

Készítsük el az öntetet a mustárból, olajból, citromléből és a fűszerekből, majd keverjük a feldarabolt hozzávalókhoz, és szedjük salátával bélelt tálba.

A húsvéti vegyes saláta ünnepiesebben néz ki retek- és tojáskarika díszítéssel.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 30 perc