Joghurtos-fokhagymás tepsis burgonya hozzávalók:

250 g burgonya
2 megfelelő méretű hagyma
1 gerezd fokhagyma
tejföl
1 doboz joghurt/aludttej
1 tojás
reszelt sajt vagy túró
sonka

Joghurtos-fokhagymás tepsis burgonya elkészítése:

Főzd meg a burgonyát héjban.

Hámozd meg és aprítsd fel a hagymát majd pirítsd meg a fokhagymával egy kanál olajon vagy zsíron.

A tepsi aljára tedd a tejfölt, pakold rá a felszeletelt krumplit, a felkockázott sonkát és hagymát.

Öntsd le az alábbi szósszal: az aludtejet keverd össze a tojással és sózd, borsozd ízlés szerint.

Reszelj rá sajtot és süsd 20 percet a sütőben.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 40 perc