Joghurtos-vaníliás málnakrém hozzávalók:

600 g málna

4 dl tej

8 babapiskóta

4 evőkanál mandulalikőr

2 evőkanál porcukor

8 dl joghurt

2 evőkanál méz

3 csomag vaníliás cukor

Joghurtos-vaníliás málnakrém elkészítése:

A málna 2/3 részét áttörjük.

A babapiskótákat összetörjük, 4 pohár aljára szórjuk, meglocsoljuk 1-1 evőkanál likőrrel.

A gyümölcspépet elkeverjük a cukorral és 2 csomag vaníliás cukorral, és a piskótákra öntjük.

2 dl tejszínt habbá verünk.

A joghurtot habosra keverjük a mézzel és tejszínhabbal, majd hűtőbe rakjuk.

Tálalás előtt verjük fel a maradék tejszínt a maradék vaníliás cukorral, és öntsük rá a málnakrémre.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 20 perc