Juhtúrós-borsós hús hozzávalók:

4 személyre

maradék főtt vagy sült hús

40 dkg konzervborsó

10 dkg juhtúró

5 dkg húsos füstöltszalonna

1 dl tejföl

1 közepes hagyma

petrezselyem

bors

Juhtúrós-borsós hús elkészítése:

A juhtúrós-borsós húshoz a szalonnát vágd kis kockákra és süsd ki a zsírját. A szalonnát tedd félre, a zsírján pedig fonnyaszd meg a lereszelt vöröshagymát. Ezután add hozzá a borsót az apróra vágott petrezselyemmel és párold puhára.

Közben a juhtúrót keverd ki a tejföllel, majd add a kész borsóhoz.

Ekkor tedd bele a kis darabokra vágott húsmaradékot és a szalonnakockákat is. Borsozd (ha kell, sózd is) és egy pillanatra forrald össze az egészet.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 60 perc