Kakaós-rumos kenyér hozzávalók:

5 tojás

1 csésze cukor

1 1/2 csésze liszt

rum aroma

kakaó

olaj

Kakaós-rumos kenyér elkészítése:

Válaszd szét a tojássárgákat a fehérjéktől, és a tojássárgákat tedd egy csészébe.

A fehérjéket verd kemény habbá a cukorral, majd egyenként add hozzá a tojássárgákat, közben tovább verve a habot.

Önts olajat a csészébe addig a szintig, amíg a tojássárgák voltak, majd csepegtesd a habba. A végén adj hozzá lisztet és rum aromát.

Egy csészébe tegyél 1 evőkanál kakaót, melyre tegyél 2-3 evőkanál kenyér alapanyagot.

Tedd sütőbe 45-50 percig.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 70 perc