Kakaós tortalap hozzávalók:

5 tojás

5 evőkanál cukor

5 evőkanál liszt

2 evőkanál kakaó

1 teáskanál citromlé

vanília

Kakaós tortalap elkészítése:

A tojásfehérjét habverővel gőz fölött felverjük. Amikor már félkemény a hab, folyamatos verés közepette hozzáadjuk a cukrot, a lisztet, a citromlevet és a vaníliát.

Végül hozzáadjuk a tojássárgáját, és a masszát habverővel sűrűre verjük.

Ezután a tortasütőbe helyezzük, és előmelegített sütőben kis lángon 15 percig sütjük.

Amikor a kakaós tortalap megpirul, egy kés segítségével eltávolítjuk a tortasütőből.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 45 perc