Kaliforniai Gazpacho hozzávalók:
olaj
½ csésze borecet
½ csésze bor
1 csepp worcester szósz
bors
só
kömény
kaktusz körte
1 nagy uborka
1 paprika
1 hagyma
fokhagyma
paradicsom szósz
papaya
datoyaszilva (persimmon)
chives (a legkisebb fajta zöldhagyma)
Kaliforniai Gazpacho elkészítése:
Az avokádó, a papaya, a datoyaszilva és a chives a leves mellé fogjuk fogyasztani, kockára vágjuk őket. A többi hozzávalót felvágjuk és konyha robotban össze turmixoljuk (először mindent hűtőbe teszünk 2 órára). Eredetileg paradicsommal csinálják, de a kaktusz körte (cactus pear vagy spanyolul tuna és nem pitaya) különlegesebbé teszi, hűsítőbb egy forró nyári napon.
Pirítós kenyér kockákat is adhatunk mellé.
A Kaliforniai Gazpacho receptet peruzele ajánlotta.
0 hozzászólás