Káposztaleves füstölt tarjával hozzávalók:

40 dkg savanyú káposzta

20 dkg füstölt tarja

só, bors

kapor

2 dl tejszín

2 dl húsleves

5 dkg vaj

2 gerezd fokhagyma

Káposztaleves füstölt tarjával elkészítése:

A leveshez a savanyú káposztát apróra vágjuk, majd feltesszük hideg vízben főzni. Hozzáadjuk a füstölt tarját egészben, és így együtt főzzük őket.

Ha a tarja megpuhult, kivesszük, és ízesítjük a káposztalevest a fűszerekkel.

Ezután a tarját kockára vágjuk, visszatesszük a levesbe, és készítünk egy világos vajas rántást fokhagymával – ezzel sűrítjük be levesünket.

A káposztalevest tejszínnel finomítjuk, így tálaljuk.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 80 perc