Káposztás vargánya leves korpaciberével hozzávalók:

100 gr száraz vargánya

1 liter víz

½ liter korpacibere

500 gramm savanyú káposzta

1 darab hagyma

2 kanál liszt

2 kanál olaj

zöld fűszerek

Káposztás vargánya leves korpaciberével elkészítése:

A káposztát apróra vágjuk, meglisztezzük és megsütjük. A vargányát felfőzzük, lecsorgatjuk a levét, apróra vágjuk, a megsült káposztára tesszük és ráöntjük a levet.

Tovább főzzük és amikor elkészült hozzáadjuk a korpaciberét, a sót és a zöld fűszereket.

Egy forrás után a korpacibere el is készült.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 75 perc