Káposztaszuflé hozzávalók:

egy kb. egy kilós fej káposzta

3 evőkanál zsemlemorzsa

3 evőkanál tejföl

3 evőkanál olvasztott vaj

egy evőkanál apróra vágott zöld kapor

3 tojás

só, bors

20 g vaj

Káposztaszuflé elkészítése:

Megtisztítjuk a káposztát a külső levelektől és négybe vágjuk. Fövő vízbe tesszük és hagyjuk, hogy felfőjön. Kivesszük, és jól lecsorgatjuk.

Apróra vágjuk és hozzá adjuk a kaprot, a zsemlemorzsát, a tejfölt, a tojást és 3 evőkanál olvasztott vajat.

Jól összekeverjük és egy kivajazott, zsemlemorzsával kibélelt edénybe tesszük. Szórunk zsemlemorzsát a tetejére is és betesszük a sütőbe.

Melegen is és hidegen is fogyasztható.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 90 perc