Kapucíner szelet hozzávalók:
Lapok
5 tojásból készült rendes piskóta
5 tojásból készült barna piskóta
Krém
2 csomag vaníliapuding
5 dl tej
2 kocka margarin
40 dkg procukor
Katica tortabevonó
4 evőkanál mogyorós kapucsínó
csokimáz vagy tortadara
Kapucíner szelet elkészítése:
A 2 csomag vaníliapudingot megfőzzük 5 dl tejben.
A 2 margarint kikavarjuk 40 dkg porcukorral és a kihűlt pudinghoz adjuk.
A krém ⅔-át a barna piskótára kenjük.
Katica tortabevonót olvasztunk és rákenjük a krémre. Ha a tortabevonó kicsit hűlt, rátesszük a sárga piskótalapot.
A maradék krémhez hozzáadunk 4 evőkanál mogyorós kapucsínót és rákenjük a piskótára
A tetejét csokimázzal vagy tortadarával díszítjük.
0 hozzászólás