Karácsonyi kenyér (banános, cseresznyés és csokis piskóta) hozzávalók:

1/2 csésze (113) gr puha vaj vagy margarin

1 csésze (200 g) cukor

2 tojás

2 csésze (250) g liszt

1 teáskanál szódabikarbóna

1/4 teáskanál só

1 1/4 csésze (280 g) banánpüré

1/2 csésze (50 g) szárított cseresznye

1/2 csésze (85 g) csokidarabkák

1/4 csésze (60 g) félbevágott konzerves cseresznye

Karácsonyi kenyér (banános, cseresznyés és csokis piskóta) elkészítése:

Kavard össze botmixerrel egy tálban a vajat a cukorral. Add hozzá egyesével a tojásokat, megkeverve mindegyik után.

Keverd össze a lisztet a sóval és szódabikabónával, majd adagold a tojásos keverékhez.

Azután add hozzá a banánt és egy kanállal keverd bel a cseresznyét és csokit is.

Öntsd tepsibe és tedd a 175 fokra előmelegített sütőbe (a 2 piskóta kb. 90 perc alatt készül el) – ellenőrizd fogpiszkálóval.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 70 perc