Kenyér tálkák hozzávalók:

4 nagy szelet toast kenyér

vaj

200 g paradicsom

oliva olaj

2 tojás

4 evőkanál friss túró

negyed paradicsomok dekornak

Kenyér tálkák elkészítése:

A kenyér szeleteket megkenjük olvadt vajjal. Mindegyiket belenyomjuk egy hőálló tálkába, olyanba amilyenre akarjuk hogy majd kinézzen. Sütőben megsütjük őket kb. 10 percig. Mossuk és tisztítsuk meg a paradicsomokat, vágjuk kicsi kockákra. Pároljuk meg 2-3 kanál olajban. Verjük fel a tojásokat 2-3 kanál vízzel, sóval és borssal. Süssük meg és közben tegyük bele a túrót is. Töltsük meg a kenyér tálkákat paradicsommal és tojással.

Paradicsommal és bazsalikommal dekorálva tálaljuk.

A kenyér tálkák receptet sava laura ajánlotta.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 60 perc