Kínai spagetti hozzávalók:

4 személyre

30 dkg spagetti

30 dkg csirkemell

1-1 piros és zöld húsú paprika

10 dkg gomba

1 csokor zöldhagyma

2 gerezd fokhagyma

1 evőkanál étkezési keményítő

2 evőkanál szójaszósz

friss gyömbér

őrölt bors, só

erőspaprika

olaj

Kínai spagetti elkészítése:

Ajánlatos wokban készíteni. Forró olajban megfuttatjuk a keményítővel kevert, csíkokra vágott csirkemellet és fehéredésig sütjük. Az edény oldalára húzzuk, a visszamaradt olajban átforgatjuk a finomra vágott fokhagymát és gyömbért; a feldarabolt paprikát, gombát és zöldhagymát, szójaszósszal, sóval és borssal ízesítjük.

1-2 percig sütjük, majd hozzátesszük az előre megfőzött spagettit és a húsos raguval összeforgatva még 1-2 percig sütjük. Tálaláskor meghintjük karikára vágott erőspaprikával.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 60 perc