Kolbász vöröscéklán hozzávalók:

4 közepes cékla

500 g kolbász

1 kiskanál liszt

1 kanál ecet

1 csésze olaj

2 kiskanál cukor

Kolbász vöröscéklán elkészítése:

A kolbászt forró olajban megsütjük, majd egy tányérra kitesszük, és a következő módon elkészített céklapürével tálaljuk:

A céklákat vízben megfőzzük, aztán meghámozzuk, majd durva reszelőn lereszeljük. Szószt készítünk egy kiskanál lisztből és egy csésze vízből, megsózzuk, és két kiskanál cukorral megédesítjük, majd a céklára öntjük.

Az így elkészített céklát megsütjük abban az olajban, amelyben a kolbász sült. Nagy tálra szedjük, körberakjuk a kolbászdarabokkal, és azonnal tálaljuk.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 45 perc