Kolbászos baconos sertés tekercs hozzávalók:

sertés puha hús

kolbász

füstölt bacon

bors

csombor

3-4 evőkanál olaj

100 ml fehér bor

Kolbászos baconos sertés tekercs elkészítése:

Vékony szeletekre vág húst, fűszerezzük sóval, borssal és csomborral. Minden hús szeletre teszünk egy karika kolbászt és feltekerjük szorosan. Baconnal bevonjuk és fogpiszkálval átszúrjuk. Tepsibe helyezzük és leöntjük, olaj, bor, fűszer keverékkel. Alufóliával letakarjuk ls 30 percet sütjük. Levesszük a fóliát és még 15-20 percet sütjük hogy elpárologjon a szósz és megpirúljanak a tekercsek.

Hidegen vagy melegen tálaljuk, tejföl szósszal, tormával vagy savanyúságokkal.

kolbászos baconos sertés tekercs receptet Pica ajánlotta.

 

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 60 perc