Kolbászos krumplikazal hozzávalók:

4 személyre

1 kg burgonya

15 dkg virsli

10 dkg szárazkolbász

10 dkg főtt sonka

10 dkg császárhús

1 tojás

4 dkg liszt

diónyi vaj

bors, só

Kolbászos krumplikazal elkészítése:

A krumplit hámozd meg, mosd meg, töröld szárazra, gyaluld le káposztareszelőn és – apránként szórva – keverd hozzá a lisztet.

A virslit és a kolbászt nyúzd meg, karikázd fel, a sonkát és a császárhúst vágd apró kockákra.

A húsféléket az elhabart tojással add a burgonyához és jól keverd össze, sózd, borsozd.

A masszát terítsd egy vajjal kikent tűzálló tál aljába és előmelegített sütőben, erős tűzön süsd, míg a teteje jól meg nem pirul.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 70 perc