Kolbászos tepsis krumpli hozzávalók:

1 kg burgonya

4 fej vöröshagyma

1 szál kolbász

füstölt szalonna ízlés szerint

só ízlés szerint

kevés olaj

Kolbászos tepsis krumpli elkészítése:

A krumplit karikára vágom, kolbászt, hagymát felszeletelem karikákra, csíkokra, pedig a szalonnát.

A tepsibe kevés olajat rakok, és alulra egy kevés szalonnát helyezek, majd krumplit, hagymát, kolbászt rétegesen fektetem egymásra, és a tetejére szintén szalonnát, hogy minden hová jusson egy kis zsiradék, mellyel jobban átsül.

A krumplit közben megsózom. Kb.: Két órára sütőbe teszem, savanyúval, salátával tálalom, szeletelt kenyérrel is lehet.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 45 perc