Korpacibereleves gidahúsból hozzávalók:

sárgarépa szárával

zeller

paszternák

zöld saláta

laboda

lestyán

korpacibere

zöld hagyma

só, bors

kevés paprika

néhány újburgonya

néhány kecske gida borda

Korpacibereleves gidahúsból elkészítése:

A meglévő gida hús darabokat két hagymával együtt odatesszük főni. A zöldségeket felvágjuk, kivéve a salátát és a labodát. A gida húst kicsontozzuk, a levesbe tesszük a zöld fűszereket és a burgonyát, amikor megfőnek, hozzáadjuk a salátát és a korpaciberét, a vége felé pedig a labodát. Felvert tojással bekavarjuk.

Tejföllel tálaljuk.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 50 perc