Korpaciberés labodaleves fokhagymával hozzávalók:

10 köteg labodalevél

2 hagyma

2 evőkanál rizs

leostyán

petrezselyemlevél

1 csésze korpacibere

1 evőkanál olaj

zöld fokhagyma

reszelt torma

Korpaciberés labodaleves fokhagymával elkészítése:

A labodaleveleket többször átmossuk, apróra vágjuk, majd főni tesszük 2 liter vízben, az összevagdalt hagymával és a megmosott rizzsel együtt.

Amikor megfőtt, hozzáadjuk a korpaciberét és az olajat, majd kevés ideig főni hagyjuk.

Ezután hozzáadjuk az apróra vágott leostyánt és petrezselyemlevelet, és megsózzuk.

Végül, hogy a laboda levesnek különleges íze legyen, hozzáadjuk az apróra vágott fokhagymát és a reszelt tormát.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 60 perc