Korpaciberés labodaleves fokhagymával hozzávalók:
10 köteg labodalevél
2 hagyma
2 evőkanál rizs
leostyán
petrezselyemlevél
1 csésze korpacibere
1 evőkanál olaj
só
zöld fokhagyma
reszelt torma
Korpaciberés labodaleves fokhagymával elkészítése:
A labodaleveleket többször átmossuk, apróra vágjuk, majd főni tesszük 2 liter vízben, az összevagdalt hagymával és a megmosott rizzsel együtt.
Amikor megfőtt, hozzáadjuk a korpaciberét és az olajat, majd kevés ideig főni hagyjuk.
Ezután hozzáadjuk az apróra vágott leostyánt és petrezselyemlevelet, és megsózzuk.
Végül, hogy a laboda levesnek különleges íze legyen, hozzáadjuk az apróra vágott fokhagymát és a reszelt tormát.
0 hozzászólás