Kosból készült korpacibereleves hozzávalók:

750 g hús

1 liter víz

1/2 l korpacibere

1 fej hagyma

1 sárgarépa

1 petrezselyem

1 húsos paprika

5-6 paradicsom

2 kanál rizs

leostyán

Kosból készült korpacibereleves elkészítése:

A felaprított húst tedd fel főni. Szedd le időnként a habját. Add hozzá a sót, a félbevágott hagymát, a sárgarépát és petrezselymet és főzd lassú tűzön födő alatt addig, amíg a hús és a zöldségek átfőnek. Szedd ki a zöldségeket és szedd le a levesről a habot.

Tedd bele az apró kockára vágott paprikát, a meghámozott, kimagvazott és feldarabolt paradicsomot valamint a rizst és a főtt korpaciberét. Végezetül, amikor a rizs is megfőtt, tedd bele a felaprított leostyánt.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 120 perc