Krampampuli bólé hozzávalók:

1 db 250 g-os süvegcukor

2 palack jó minőségű vörösbor

1 dl rum

narancs héja

citromkarikák

rúdvanília

szegfűszeg

Krampampuli bólé elkészítése:

Készíts elő egy hőálló tálat, egy hőálló tartórácsot és egy rezsót. A tálba kerüljön a 2 palack bor, majd tégy hozzá narancshéjat, citromkarikákat, rúdvaníliát és szegfűszeget ízlésed szerint. Az egészet forrósítsd fel.

Helyezd a hőálló tálra a tartórácsot, és tedd rá a süvegcukrot. Óvatosan, de alaposan locsold meg a süvegcukrot rummal, majd gyújtsd meg. Folyamatosan, kanalanként locsold a süvegcukrot a rummal, amíg az teljesen bele nem olvad a borba.

A koktélt ihatod forrón, de hűtve is kitűnő.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 30 perc