Kukurocás és császárszalonnás csirkemellcsíkok hozzávalók:

1 fej hagyma

15 dkg császárszalonna

50 dkg csirkemellfilé

1 doboz kukorica

1 doboz borsó

só, bors

pici zsír

Kukurocás és császárszalonnás csirkemellcsíkok elkészítése:

A serpenyőben felhevítjük a zsírt. Ebben megpirítjuk az apróra vágott hagymát, amikor üvegesre sült, rádobjuk a felcsíkozott császárszalonnát, s együtt 5 percig sütjük.

Hozzáadjuk a csíkokra vágott csirkemellfilét, fűszerezzük, tovább pároljuk. Befejezés előtt rákanalazzuk a kukoricát, a borsót. Amikor minden megpuhult tálalhatunk.

Mi hasábburgonyával szeretjük de rizzsel is nagyon finom.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 60 perc