Laskagombafasírt hozzávalók:

500 g laskagomba

2-3 gerezd fokhagyma

4 tojás

2 evőkanál liszt

bors, só

paprika

Laskagombafasírt elkészítése:

Főzd meg kicsit a gombákat (amíg megpuhulnak), majd vágd apróra a konyhai robotgéppel. Add hozzá az egész tojásokat, lisztet, zúzott fokhagymát, sót, borsot ízlés szerint és egy kis paprikát a szín miatt (opcionális).

Homogenizáld és kanalazz kis gombócokat a forró olajba. Nyomogasd meg kicsit a kanállal, hogy egyenletesen süljenek, majd fordítsd a másik oldalukra. Használhatsz konzerves gombát is, de azt nem kell megfőzni.

Egyszerű, finom és kiadós vegetáriánus fasírt!

Tálald burgonyapürével vagy hasábburgonyával és paradicsommártással. Én Kung Pao tésztával ettem.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 60 perc