Lekváros palacsinta hozzávalók:

megy vagy rózsa lekvár

tej

tojás

porcukor

Lekváros palacsinta elkészítése:

A palacsintákat a palacsinta tészta recept alapján készítjük el. Mindegyik palacsintára teszünk egy evőkanál lekvárt és feltekerjük. Sütőben felmelegítve is fogyaszthatjuk.

A megtöltött palacsintákat belehelyezhetjük egy hőálló üvegtálba úgy, hogy a második réteget kilencven fokban elfordítjuk.

Töltünk rá egy csésze tej és egy felvert tojásból készült elegyet, és 10 percre betesszük a sütőbe. Tálalás előtt megszórjuk porcukorral.

A lekvár és a tejszínhab megteszi a dolgát így is úgy is, ha nem bírjuk ki azt a 10 percet.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 50 perc