Májas hússal töltött gomba hozzávalók:

100 g darált hús

4-5 csirkemáj

1 kisebb fej hagyma

1 nyers tojás

250 g gomba

1 evőkanál tejföl

apróra vágott zöldfűszerek

1 evőkanál vaj

só, őrölt bors

Májas hússal töltött gomba elkészítése:

Nagyobb fejű gombákat választunk ki, többször átmossuk, lecsorgatjuk őket és levesszük a szárakat.

A szárakat apróra vágjuk és összekeverjük a hússal, a tojással, a zöldfűszerrel és a forró, vékony szeletekre vágott, főtt májjal.

A keveréket alacsony lángon megdinszteljük és megtöltjük vele a gombafejeket.

Egy tepsit kivajazunk, belehelyezzük a megtöltött gombafejeket és betesszük fél órára az előmelegített sütőbe. Tányérra tesszük, közzé helyezünk vajban megpirított máj darabokat és melegen tálaljuk.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 35 perc