Majonézes burgonyasaláta hozzávalók:

80 dkg burgonya

2 fej lilahagyma

4 evőkanál majonéz

2 dl tejföl

1 kiskanál cukor

borsikafű

pár csepp citromlé

kis víz

Majonézes burgonyasaláta elkészítése:

A burgonyát héjában megfőzzük, majd meghámozzuk és felkarikázzuk. A lilahagymát szintén vékony karikákra vagy cikkekre vágjuk.

A többi hozzávalóból mártást készítünk, beletesszük a hagymát és a kihűlt burgonyát.

Óvatosan megkavarjuk. Tehetünk rá fött tojást is.

A majonézes burgonya jól szolgál mint köret vagy akár vacsora.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 30 perc