Majonézes nyers zöldségek hozzávalók:

2 sárgarépa
1 zeller
1 cékla
1 alma
1 zöldpaprika
petrezselyem
zellerlevél
só, bors
1-2 evőkanál citromlé

Majonéz

2 tojássárgája
1 teáskanál mustár
250 ml olaj
só, citromlé – ízlés szerint


    Majonézes nyers zöldségek elkészítése:

    Reszeld apróra a sárgarépát, zellert és céklát. Az almát héjával együtt reszeld nagyobbra.

     

    Tedd egy szűrőbe mindet, majd jól préseld össze, hogy csorogjon le a leve.

     

    Keverd össze: kockára vágott zöldpaprikával, apróra vágott petrezselyemmel és zellerlevéllel, sóval, borssal és citromlével – ízlés szerint. Adj hozzá 2 evőkanál majonézt is.

     

    A receptet Pica ajánlotta.

    0 hozzászólás

    Vélemény, hozzászólás?

    Avatár helyőrzője

    Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

    Elkészítési idő: 30 perc