Majonézes petrezselymes gomba hozzávalók:

300 g gomba

4-5 tojás

2 csésze olaj

2 evőkanál citromlé

1 evőkanál finomra vágott petrezselyem

1 l víz

Majonézes petrezselymes gomba elkészítése:

Készíts majonézt, 1 főtt, és 3 nyers tojássárgából, olajból (2 csésze), 1 evőkanál citromléből és csipetnyi sóból.

Mosd meg a gombát, vágd fel szeletekre és főzd meg 1 liter vízben, melybe tegyél 1 evőkanál citromlét.

Ha eltelt 20 perc, hagy kihűlni, és keverd össze majonézzel.

A gombasaláta tetejét szórd meg finomra vágott petrezselyemmel.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 40 perc