Majonézes-zöldfűszeres burgonya hozzávalók:

3 burgonya

10 szál zöldhagyma

3 fokhagyma

kapor

apróra vágott zöldpetrezselyem

só, bors

3 tojás

1 pohár tejföl

Majonézes-zöldfűszeres burgonya elkészítése:

Főzd meg héjában a burgonyát, majd pucold (ha szükséges) meg és kockázd fel.

Szeletled fel apróra hagymát és a fokhagymát, aprítsd fel a zöldségeket, majd fűszerezd meg ízlés szerint.

Készítsd majonézt a három tojásból és a tejfölből (olaj helyett).

Keverd össze a majonézt a burgonyával, szórd meg a zöldfűszerekkel és már tálalhatod is.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 70 perc