Majonézes zöldségsaláta hozzávalók:

½ kg burgonya
200 g borsó
3 sárgarépa
2 pasztinák
1 zeller
½ citrom
majonéz, amennyit felvesz

bors

Majonézes zöldségsaláta elkészítése:

A francia salátához a zöldséget megpucoljuk és megfőzzük. Leszűrjük a vizet és hagyjuk kihülni a zöldséget. Feldaraboljuk őket és beletesszük egy tálba, majd megfűszerezzük sóval, borssal, és adunk hozzá majonézt és citrom levet. Jól összekavarjuk. Ha szükséges, adunk még hozzá citromlevet, ízlés szerint sót és borsot.

Grillezett csirkehússal tálaljuk.
A majonézes zöldségsaláta receptet Droopina ajánlotta.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 20 perc