Majorannás-fokhagymás csirkemell falatok hozzávalók:

1 kg csirkemell

5 gerezd fokhagyma

só, bors, delikát, majoránna, olaj

1 kg héjában sült fűszeres burgonya

Majorannás-fokhagymás csirkemell falatok elkészítése:

A csirkemellet megmossuk, és vékony csíkokra vágjuk. Egy magas falú serpenyőben olajat hevítünk, majd a csirkemellet rádobjuk és jól átforgatjuk. Sózzuk, borsozzuk, ízesítjük delikáttal és majoránnával, rátörjük a fokhagymát, majd egy kevés vízzel felöntjük, és fedő alatt 10-15 percig pároljuk. Amikor a hús megpuhult, folyamatos kevergetés mellett lepirítjuk.

A burgonyát forró bő olajban megsütjük és melegen a csirkemellel tálaljuk.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 40 perc