Makaróniszuflé hússal és tojással hozzávalók:

250 g tészta

300 g sovány marhahús

3 nagy hagyma

2 evőkanál zsír vagy vaj

só, bors

3 tojás

zsemlemorzsa

Makaróniszuflé hússal és tojással elkészítése:

Főzzük meg a tésztát sós vízben, majd csepegtessük le egy szűrőben. Vágjuk fel a hagymát apróra, majd ha a zsírban vagy vajban sárgára párolódott, adjuk hozzá az előre ledarált marhahúst, sót és borsot.

Pirítsuk még egy kicsit, vigyázva, hogy a hús ne száradjon ki.

Keverjük a tésztához a habbá vert tojásokat és a pirított húst. Kenjünk ki egy tepsit zsírral vagy vajjal, majd öntsük bele a húsos keveréket, és hagyjuk sülni, amíg megpirul.

Tálald forrón.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 45 perc